Zorgvrijwilligers gezocht

In al onze weken werken ervaren en deskundige verpleegkundigen en verzorgenden als zorgvrijwilliger mee in verschillende functies afhankelijk van hun ervaring en mogelijkheden.

 

Tijdens onze vakantieweken ben je er als verpleegkundige/verzorgende niet alleen voor de algemene dagelijks verzorging en verpleegkundige handelingen. Er is ook tijd om gezellig met de gasten een kopje koffie te drinken, te wandelen met de gasten, mee te gaan met een uitje, te fietsen met de gasten, een spelletje te doen. Anders dan in je dagelijkse werk, kun je de tijd nemen en alle aandacht geven!

Verschillende functies in de zorg?

We onderscheiden diverse functies binnen de zorggroep; verpleegkundigen met BIG-registratie en verzorgenden IG, verpleegkundigen en verzorgenden niveau 3 en verzorgenden niveau 2.

 

Algemeen verzorgers hebben geen specifieke opleiding in de zorg, maar helpen de verpleegkundigen en verzorgenden bij de persoonlijke verzorging van gasten. Dit alles gebeurt onder leiding van de zorgcoördinator. Hij of zij is eindverantwoordelijke voor de totale zorgverlening van de zorgvrijwilligers in de vakantieweek!

Aanmelden als zorgvrijwilliger

Interesse om mee te werken als zorgvrijwilliger? Kijk hier voor de actuele vacatures en vul hier je gegevens in of mail ons info@bijzonderevakanties.nl of bel (0343) 74 58 95 voor meer informatie. Of meld je nu aan!