Welkom als vrijwilliger!

Als je jouw energie en een week van jouw vrije tijd belangeloos wilt inzetten als vrijwilliger om onze vakantiegasten een week te bezorgen waar ze nog lang met veel plezier op terugkijken, ben je van harte welkom in ons vrijwilligersteam.

Al meer dan 60 jaar lang zorgen onze (vele van oorsprong Rode Kruis-) vrijwilligers ervoor dat onze vakantiegasten vakantie kunnen vieren en kunnen ze de zorgen even vergeten! Onze vrijwilligers hebben het hart op de juiste plek, bieden een luisterend oor, begeleiden, verzorgen en verplegen. Maar maken bovenal plezier met onze gasten en geven hen aandacht!

Help je mee?

Ben jij benieuwd naar het vrijwilligerswerk in de zorgvakanties van Bijzondere Vakanties? Wij willen graag jouw vragen beantwoorden! Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Om een goed beeld te krijgen van vrijwilligerswerk in onze vakantieweken, bekijk hier de brochure Welkom als vrijwilliger (PDF).

We nodigen vooral ook jonge mensen uit een keer mee te doen aan een vakantieweek. Vanzelfsprekend zijn ook stagiaires, bijvoorbeeld van HBO-V, HBO-SPH, HBO-CT, van harte welkom. Ben jij benieuwd naar het vrijwilligerswerk in de zorgvakanties van Bijzondere Vakanties? Wij willen graag jouw vragen beantwoorden!

Bekijk de planning van de vakantieweken in ons Vakantiewekenoverzicht (PDF). Voor meer vragen over het deelnemen als vrijwilliger? Voor meer informatie bel je (0343) 74 58 95 of ga naar onze contactpagina.

Of meld je hieronder gelijk aan als vrijwilliger!

Kantoorsluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal half februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl