Varen met de Prins Willem Alexander

Over deze accommodatie

Genieten van het wisselende landschap wat langs u trekt terwijl u geniet van een drankje op het zonnedek. Het bezoeken van bruisende havenstadjes vol gezelligheid. Een vaarvakantie met de Prins Willem-Alexander zult u niet snel vergeten!

Het schip heeft een grote salon, waar u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en van uw maaltijd. Aan dek (ook bereikbaar met de lift) kunt u heerlijk uitwaaien of verblijven in de serre. 

Aan boord van het schip bevinden zich rolstoeltoegankelijke tweepersoonshutten met hoog-laagbedden. Centraal gelegen in de gangen vindt u de aangepaste badkamers met toilet.

Er zijn diverse activiteiten aan boord, maar ook aan wal kunt u zich vermaken. Van maandag tot vrijdag vaart het schip dagelijks naar een andere haven waar u ‘s middags en ‘s avonds verblijft. ‘s Middags kunt u het stadje of het dorp bezoeken. ‘s Avonds staan diverse activiteiten gepland, zoals een spel of een muzikaal optreden.

Welkom op de Prins Willem Alexander!

Ons vakantie aanbod

Er zijn voor dit jaar geen vakanties gevonden. Het aanbod voor volgend jaar zal in december op de website komen.

Eindejaarssluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 18 januari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal in februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl