Onze Vakantiehotels

De Bijzondere Vakanties organiseren wij in twee monumentale vakantieaccommodaties: IJsselvliedt in Wezep en De Heerenhof in Mechelen. Voor het eerst dit jaar organiseren we ook een vakantieweek op het schip Prins Willem Alexander.

 

Onze accommodaties zijn volledig toegerust op zorgvakanties wat betekent dat de gebouwen en openbare ruimten als ook het schip rolstoeltoegankelijk zijn, de toiletten, badkamers en hotelkamers geheel of grotendeels zijn aangepast en drempelloos zijn. Daarnaast zijn er zorghulpmiddelen aanwezig om onze vakantiegasten te kunnen tillen, te verzorgen en te vervoeren.

 

Het is belangrijk dat u als vakantiegast op uw reserveringsformulier duidelijk aangeeft welke zorg en hulpmiddelen u nodig heeft. Wij, samen met onze vrijwilligers en hotelmedewerkers, zorgen dat u zorgeloos vakantie kunt vieren.

Wezep, IJsselvliedt

Deze prachtige accommodatie behoort na overname van het Rode Kruis tot onze organisatie. We organiseren meerdere vakantieweken (ook met zorg) in IJsselvliedt. In het statige herenhuis IJsselvliedt van bijna tweehonderd jaar oud, gelegen op een prachtig landgoed, voelt u de sfeer en de geschiedenis.

Lees meer over IJsselvliedt >>

Mechelen-Limburg

De HeerenhofBeleef het Limburgse heuvellandschap! Vakantiehotel De Heerenhof in het Zuid Limburgse Mechelen is een monumentale, gerestaureerde kasteelhoeve waarin gastvrijheid en comfort centraal staan.

Lees meer over de Heerenhof >>

Varen met de Prins Willem Alexander

Een andere kijk op het landschap! Genieten van het wisselende landschap wat langs u trekt terwijl u geniet van een drankje op het zonnedek. Het bezoeken van bruisende havenstadjes vol gezelligheid. Een vaarvakantie met de Prins Willem-Alexander zult u niet snel vergeten!

Lees meer over deze vaarvakantie >>

Kantoorsluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal half februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl