Vakantie voor senioren zonder zorg of met lichte zorg

Datum

28-09-2020 - 03-10-2020

Accommodatie

IJsselvliedt

Contact

info@bijzonderevakanties.nl
(0343)74 58 90

I.v.m. covid-19 volgen wij de landelijke richtlijnen van het RIVM. Wilt u weten welke maatregelen wij in onze vakanties hebben getroffen?

Klik hier.

Hotel IJsselvliedt is een statig herenhuis van tweehonderd jaar oud en is gelegen op een prachtig landgoed. U kunt heerlijk vertoeven in de gezellige huiskamer, er is een heuse schoonheidssalon waar vrijwilligers u graag verwennen. Vanuit het hotel worden er door de vrijwilligers leuke uitstapjes in de nabije omgeving georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Maar ook op het landgoed zelf kunt u een wandelingetje of fietstochtje maken. Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem. Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.


Samen met andere senioren kunt u genieten tijdens een volledig verzorgde vakantie. Onze vakanties zijn tot in de puntjes verzorgd, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma met voor ieder wat wils: uitstapjes, een workshop of een leuk avondprogramma. Onze enthousiaste vrijwilligers staan ook voor u klaar als u behoefte heeft aan een praatje.Gasten die zelfredzaam zijn (of waarvan de zorg door de partner/mantelzorger kan worden gedaan) kunnen zich voor deze week aanmelden.


Prijs


1-persoonskamer € 582 per persoon

2-persoonskamer € 425 per persoon


Korting uit het Vakantiefonds € 70 per persoon.

Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief: - ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet) - koffie, thee en vers fruit - activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Eindejaarssluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 18 januari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal in februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl

Vraag nu uw vakantie aan