Vakantie voor mensen met de ziekte van Huntington

Datum

30-09-2020 - 05-10-2020

Accommodatie

IJsselvliedt

Contact

info@bijzonderevakanties.nl
(0343)74 58 90

De Huntingtonvereniging organiseert al vele jaren een vakantieweek voor Huntingtonpatiënten. Gasten kunnen een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie in het volledig aangepaste vakantiehotel Hotel IJsselvliedt in Wezep bij Zwolle. Naast een vakantie voor de gast betekent dit ook een stukje rust voor het thuisfront.


In deze vakantieweek voor Huntingtonpatiënten kunnen circa 25 gasten een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie in Hotel IJsselvliedt in Wezep. Naast de vakantie voor de gast betekent dit ook een stukje rust voor het thuisfront. Voor iedere gast is er een vrijwilliger aanwezig om hulp te bieden waar dat nodig is, maar zijn zijn er vooral om er een gezellige week van te maken met onze vakantiegasten.

In Gelderland, aan de rand van Wezep, ligt op het

landgoed IJsselvliedt het gelijknamige hotel. Het bijna tweehonderd jaar oude herenhuis wordt omringd door tweehonderd hectare grond met boerderijen, tuinen, visvijvers en bossen. In de tuin bevindt zich een bijgebouw, de Oranjerie. Voor de liefhebbers is er een snookertafel en een jeu-de-boules-baan. De Orangerie heeft een omheind terras waar u uit de wind van de zon kunt genieten; ook in het najaar. In het prieel kunt u genieten van de prachtige tuin. Verder beschikt het hotel over een souvenirwinkel, een schoonheidssalon en een uitgebreide bibliotheek.

Prijs

€ 360 per persoon

Aanmelden of meer informatie vindt u via onderstaande knop

(via de website van de Vereniging van Huntington).