Seniorenvakantie met een Indisch/Moluks thema

Datum

13-04-2020 - 18-04-2020

Accommodatie

IJsselvliedt

Contact

info@bijzonderevakanties.nl
(0343)74 58 90

Hotel IJsselvliedt is een statig herenhuis van tweehonderd jaar oud en is gelegen op een prachtig landgoed. U kunt heerlijk vertoeven in de gezellige huiskamer, er is een heuse schoonheidssalon waar vrijwilligers u graag verwennen. Vanuit het hotel worden er door de vrijwilligers leuke uitstapjes in de nabije omgeving georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. Maar ook op het landgoed zelf kunt u een wandelingetje of fietstochtje maken. Het hotel beschikt over ruime kamers die zijn voorzien van hoog-laagbedden, een zitje, een aangepaste badkamer, tv en een zorgoproepsysteem. Iedere dag verzorgen onze koks weer een heerlijk ontbijt, lunch en diner. De koks doen er alles aan om u dagelijks drie heerlijke maaltijden voor te schotelen gedurende uw vakantie en houden graag rekening met uw dieetwensen.

In deze vakantieweek ontmoet u mensen met een Indisch Molukse achtergrond of interesse voor deze cultuur. De groep heeft een gemêleerde samenstelling van senioren en senioren met een (intensieve) zorgvraag. De locatie is aangekleed in Indonesische stijl en ook de activiteiten zijn passend bij het thema, bijvoorbeeld een Pasar Ketjil (Indonesische markt). De kok zal deze vakantie heerlijk Indonesisch voor u koken. Selamat Datang! (welkom)

Prijs


1-persoonskamer € 830 per persoon

2-persoonskamer € 745 per persoon

Korting uit het Vakantiefonds € 210 per persoon. Meer informatie en de voorwaarden van deze korting, leest u in onze vakantiegids.

Tijdens uw vakantie willen wij dat het u aan niets ontbreekt. De kosten per week zijn inclusief: - ontbijt, lunch en 3-gangendiner (ook dieet) - koffie, thee en vers fruit - activiteitenprogramma (exclusief excursies)

Kantoorsluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal half februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl

Vraag nu uw vakantie aan