Onze vakanties

Senioren vakanties en zorgvakanties

Wij zijn gespecialiseerd in seniorenvakanties voor senioren die geen of weinig zorg nodig hebben en zorgvakanties voor diverse doelgroepen zoals: gezinnen, mensen tussen de 25 en 50 met een beperking en mensen met een meervoudige handicap.. Onze gediplomeerde verpleegkundigen, verzorgenden en andere vrijwilligers staan klaar voor de goede zorg, een helpende hand of een luisterend oor. Ook verzorgen zij het programma van uitstapjes en andere activiteiten

Bekijk het type vakantie dat bij u past:

Gemengde seniorenvakanties; senioren zonder zorgbehoefte of met lichte of intensieve zorgbehoefte

In deze begeleide vakantieweken viert u vakantie in een gemêleerde samenstelling van senioren zonder – of met een lichte – zorgbehoefte én senioren die meer zorg behoeven. Het activiteitenprogramma met workshops, spelletjes en uitstapjes biedt ruime keuze voor iedereen.

Bekijk deze vakantie>>

Indische/Molukse vakantieweek

In deze vakantieweek zult u zich thuisvoelen als u een band heeft met voormalig Nederlands-Indië. Leg contact met mensen met dezelfde achtergrond als u, geniet van Indische maaltijden en muziek. Selamat Makan! 

Bekijk deze vakantie>>

Gezinsweek met een ouder of kind met zorgbehoefte

Dit jaar worden zowel in de mei- als in de herfstvakantie een gezinsweek georganiseerd. Heeft u schoolgaande kinderen en is er een chronisch ziek of gehandicapt familielid? Dan wilt u er waarschijnlijk graag een week tussenuit. Maar ziet u er tegenop om zelfstandig op vakantie te gaan? Kijk dan eens bij deze vakantieweken. 

Bekijk deze vakantie>>

Vakanties voor mensen met zorg van 25 tot 50 jaar

Ook dit jaar zijn er weer twee vakantieweken voor mensen in de leeftijd van 25 tot 50 jaar die (veel) zorg nodig hebben en/of rolstoelgebonden zijn. De vakantieweken vinden plaats in Hotel IJsselvliedt in Wezep. De afgelopen jaren hebben wij gezien dat mensen het als prettig ervaren om op vakantie te zijn met leeftijdgenoten. Iedereen vindt makkelijker aansluiting bij elkaar. Het recreatieprogramma tijdens deze weken is uiteraard toegespitst op de leeftijd van de gasten. 

Bekijk deze vakantie>>

Vakanties voor mensen die lijden aan de ziekte Huntington

In deze vakantieweek voor Huntingtonpatiënten kunnen circa 25 gasten een week lang genieten van een geheel verzorgde vakantie in Hotel IJsselvliedt in Wezep. Naast de vakantie voor de gast betekent dit ook een stukje rust voor het thuisfront. Voor iedere gast is er een vrijwilliger aanwezig om hulp te bieden waar dat nodig is, maar zijn zijn er vooral om er een gezellige week van te maken met onze vakantiegasten. 

Bekijk deze vakantie>> 

Vakanties voor mensen met een meervoudige handicap

Als u veel hulp nodig heeft bij de dagelijkse persoonlijke of verpleegkundige zorg omdat u een meervoudige handicap hebt, zult u het zeker naar uw zin hebben in deze vakantieweek. Als u samen met uw partner wilt komen, kan dat uiteraard. Op uw reserveringsformulier kunt u aangeven welke zorg u nodig heeft. 

Bekijk deze vakantie>>

Kantoorsluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal half februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl