Overige vrijwilligersfuncties

Naast de functie van verpleegkundige/verzorgenden zijn er nog meer functies als vrijwilliger.

Voor alle vrijwilligers geldt dat zij naast hun ‘hoofdverantwoordelijkheden’ er vooral zijn om aandacht te geven aan onze vakantiegasten, een luisterend oor bieden en plezier te maken met hen!


Alle vrijwilligers kunnen mee met uitstapjes, al moet de bezetting in het hotel uiteraard wel in orde zijn. Maar ook fietsen, wandelen en een spelletje met de vakantiegasten behoort tot een van je taken. Dat maakt het vrijwilligerswerk in onze vakantieweek juist zo veelzijdig en ontspannen.

Diverse vrijwilligersfuncties

Onder de overige functies vallen bijvoorbeeld de weekcoördinator die verantwoordelijk is voor de algemene gang van zaken tijdens een vakantieweek. De recreatiecoördinator die de leiding heeft over het activiteitenprogramma. En een gastvrouw/heer coördineert, en werkt zelf mee, bij de huishoudelijke werkzaamheden rondom de maaltijden en het koffie/thee drinken.

 

De huishoudelijke medewerkers staan onder begeleiding van de gastvrouw/heer en helpen bij de maaltijden en het schenken van koffie en thee. De voedingsassistent stemt de dieetwensen en behoeften van de gasten en vrijwilligers af op de diensten van de keuken van de desbetreffende accommodatie. Als algemeen verzorger help je de verpleegkundigen en verzorgenden bij de dagelijkse algemene zorg van onze gasten.

En tot slot de functie van assistent; hij/zij ondersteunt de gasten en vrijwilligers op het gebied van materialen, techniek en veiligheid

Aanmelden als vrijwilliger

Onze vakantiegasten zijn ontzettend blij met jouw aandacht en inzet als vrijwilliger in de vakantieweken, Interesse om mee te werken als vrijwilliger? Kijk hier voor de actuele vacatures en vul hier je gegevens in of mail ons info@bijzonderevakanties.nl of bel (0343) 74 58 95 voor meer informatie. Of meld je nu aan!

Kantoorsluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal half februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl