Vernieuwde website voor bijzondere vakanties

Met trots presenteren wij de vernieuwde website van Bijzondere Vakanties. Wij hopen met deze website nog beter aan te sluiten bij u als gebruiker.

Met deze nieuwe frisse website hopen we u goed te informeren over de vakantiemogelijkheden voor onze gasten en vrijwilligers. De vakanties worden weergegeven in een chronologische volgorde, waardoor de eerstvolgende mogelijkheid altijd bovenaan staat. En ook vrijwilligers vinden via het hoofdmenu onder het menu ‘vrijwilligers’, de informatie die ze nodig hebben.

Zodra het nieuwe vakantie aanbod in medio december online staat, kunnen vakantiegasten online hun vakantie reserveren. Op de homepage kunt u direct eenvoudig uw vakantiemogelijkheden opzoeken door het invoeren van het soort vakantie wat u zoekt. Zoekt u naar de mogelijkheden van een specifieke locatie of naar de overige vakanties die we samen met Stichting Happy Holidays en de Huntington vereniging organiseren dan helpen deze knoppen in de menubalk u snel op weg.

We hopen dat u goed de weg weet te vinden op onze vernieuwde website!

Kantoorsluiting

Als gevolg van de maatregelen rondom corona, is Bijzondere Vakanties gesloten tot maandag 15 februari.

We hopen u weer te ontmoeten in 2021!

De vakantiegids, met daarin opgenomen het aanbod van 2021, zal half februari verstuurd worden naar onze gasten en vrijwilligers.

Wilt u alvast de vakantie gids aanvragen, dan kunt u een mail sturen naar info@bijzonderevakanties.nl